VELKOMMEN til

 RGJ CAT`S

Contact US :

 

post@rgjcats.com

 
(N)RGJ Cat`s oppdrett ble registrert i  FIFè  i 2004. Vi er medlem av NFFe, FIFè Bulgaria fra 2018.

Mitt navn er Galina Furholt og jeg driver et lite katteoppdrett av rasen Kurilsk Bobtail sammen med min mann Fred Otto. Vi bor på Sørlandet, Kristiansand.

Sommeren 2002 fikk vi vår første rasekatt. En brunmasket birmagutt  GIP/GIC S*Lejondalen`s Ronaldo
Så var jeg så heldig å komme i kontakt med Eva-Tone Andrè, som har oppdrett (N)Tonefjellet's. Der fikk vi kjøpe vår første avlsjente IC (N)Tonefjellet`s Gracie og fikk stor hjelp og veiledning.
 
...en av første NRR-registrerte Kurislk Bobtail i Norge! 

I 2006 bestemte vi oss for å kjøpe en Kurilsk Bobatil. Jeg var i kontakt med flere oppdretter. Men valget falt på "KurilKot". Et oppdrett fra Belgia. De ventet to kull i løpet av høsten 2006, og vi gikk spente og "gravide" her hjemme i Norge. I august kom det endelig 2 kull, og vi har vært så heldig å få kunne velge ut den beste jente fra de 2 kullene! Slik kom  Babochka KurilKot til oss. En nydelig jente som har flotte linje fra Russland. Hun gitt oss fantastisk avkom og satt standart for rasen

Hun var første Kurilsk Bobtail i Norge som fikk Best in Show og Best i Variant! Hun var også første KBL med Supreme Champion-tittel i Norge og med DVM og DSM-tittel ! Hun hadde mer enn 30 BIS og national winner 2014!

Etter lang prosses fant vi en vakker hannkatt til Zaika - Supreme Champion EST*Tamerlan Karmino Cat  (Bamse) fra Lithauen. En herlig svart  bamse med super benstamme! Og i november 2007 hentet vi vår tredje kurilske jente fra Tyskland - GIC D*Fiona von Matrosoff.   Høsten 2008 kom en ny tilskudd til våres oppdrett - Darionka Kurilkot.

Vår første kurilsk bobtail kull kom til verden 21.mars 2008. Alle fire kattunger fra dette kullet ble både BIV og NOM,  og to av kattunger ble Best in Show !

..siden da har våres katter og avkom gjort bra på utstillinger både i Norge og i utlandet . De høyeste titler som ble oppnåd hos oss er:

  • North Sea Winner 2016
  • National Winner  x 5 ganger
  • DSM x 3 ganger
  • DVM x 3 ganger
  • Junior Winner x 2 ganger

Våre katter lever som en del av familien. De har et eget område i huset hvor de kan få ro, og en kattegård med hus ute.